Zelf geef ik de workshop “Ik, Jij Wij” een dag die in het teken staat van leven en werken vanuit je hart en je intuïtie. Daarnaast ik werk ook samen met gast docenten die gespecialiseerd zijn in andere technieken die je weer kunnen helpen dichterbij jezelf te komen.

WORKSHOP
ik, jij, wij

Een dag om meer (samen) te gaan leven en werken vanuit je hart en je intuïtie. Meer bewustzijn en verantwoordelijkheid te ervaren over jezelf, je keuzes en je (werk)relaties.

Tijdens de IK JIJ WIJ dag verhogen we op speelse en uitdagende wijze het bewustzijn over wie we zijn, hoe we ons verhouden tot een ander en op wat voor manier we onze plek in het geheel innemen. We bieden een dag die prikkelt, verwondert en de weg naar het hart en de intuïtie opent.

CO-CREATIE klankconcerten samen met Ivo van Dijk (www.voicehealing.nl)

De komende periode organiseren we een aantal klankconcerten gericht op bepaalde thema’s. We werken vanuit intuïtie en afstemming.

Omdat we mensen graag kennis willen laten maken met “deze” vorm van klankconcerten en deze nog volop in ontwikkeling zijn is onze insteek dat we de komende periode de bezoekers onze concerten laten bijwonen op basis van wat zij de concerten achteraf waard vinden. Om zo samen het nieuwe ervaren!

©[2019] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?