Zelf geef ik de workshop “Ik, Jij Wij” een dag die in het teken staat van leven en werken vanuit je hart en je intuïtie. Daarnaast ik werk ook samen met gast docenten die gespecialiseerd zijn in andere technieken die je weer kunnen helpen dichterbij jezelf te komen.

WORKSHOP
ik, jij, wij

Een dag om meer (samen) te gaan leven en werken vanuit je hart en je intuïtie. Meer bewustzijn en verantwoordelijkheid te ervaren over jezelf, je keuzes en je (werk)relaties.

Tijdens de IK JIJ WIJ dag verhogen we op speelse en uitdagende wijze het bewustzijn over wie we zijn, hoe we ons verhouden tot een ander en op wat voor manier we onze plek in het geheel innemen. We bieden een dag die prikkelt, verwondert en de weg naar het hart en de intuïtie opent.

GASTDOCENT Lieke Timmerman: Workshop Intuïtief Schilderen

Om Intuïtief te kunnen schilderen hoef je helemaal niet te kunnen schilderen!
 Hoe fijn is dat? Lieke neemt je mee op een ontdekkingstocht in jezelf.

Deze workshop gaat over het eerste chakra: de basis in jezelf; je eigen veiligheid; je fundament. Hoe ziet dat er uit, hoe kun je dat vorm geven? Zonder gedachten. Met hart en handen. Het zal je verrijken om er zo naar te mogen kijken. Met een tastbaar resultaat dat een weergave is van een mooi deel van jou.

©[2019] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?