Het werken aan jezelf in een groep kan eraan bijdragen dat thema's sneller getransformeerd kunnen worden door gebruik te maken van het groepsveld, het contact met de ander werkt dan als een krachtige spiegel.

MOODCAMP voor bewuste kinderen en jongeren

Helpt kinderen bewust te worden van de vele prikkels en afleidingen om hen heen. Ze maken kennis met vaardigheden en eigenschappen in zichzelf. Leren hun IK sterkte te vergroten en leren zo te vertrouwen in hun eigen kracht.
Moodcamp kan helpen bij het ontdekken van de eigen zee met eventuele woeste golven en gedachten en maken ze kennis met de stevige berg in zichzelf en leren deze ook op te roepen op het moment dat ze deze nodig hebben. Ook wordt er aandacht besteed aan het verschil tussen hun binnenwereld en buitenwereld.

VROUWENCIRKEL
De kracht van de vrouw

Wat brengt het gegeven dat je een vrouwenlichaam hebt soms toch veel mooie, krachtige, moeilijke en soms heftige thema’s met zich mee. De verschillende cycli waar je als vrouw, alleen al maandelijks, doorheen gaat. En daarnaast de fases van een eerste menstruatie, ontwakende seksualiteit, het aangaan van liefdesrelaties, het proces van zwangerschap, geboorte geven en moeder worden, de overgang. Al die fases kunnen je dichter bij je essentie brengen en laten ervaren waarom jij vrouw bent in dit leven. Ze kunnen je in contact brengen met de liefde voor je lichaam en alle plezier en vervulling die daarbij hoort. Maar hoe vaak gebeuren er ook dingen die een residu achterlaten. Nare ervaringen, je geen raad weten met je emoties of gevoelens, je alleen voelen. Als gevolg hiervan kunnen emoties en gevoelens zich vastzetten in je lichaam en fysieke klachten tot gevolg hebben. Of ze kunnen ertoe leiden dat je moeite hebt met relaties of het krijgen van kinderen. Of dat je het krijgen van een relaties of kinderen afhoudt, terwijl je ziel er eigenlijk wel naar verlangt

Training de eerste 1000 dagen van ons leven

Een 6-daagse helende reis ontwikkeld door het landschap van pré-conceptie, conceptie, zwangerschap en geboorte. Deze zes dagen word je uitgenodigd om je dieper te verbinden met deze thema´s en wat de impact kan zijn van het vergroten van ons bewustzijn over trauma, epiginetica en ontwikkelingspsychologie.

Deep Dive Born To Rise/Born To Roar

Dit is een uitnodiging dieper dan ooit te verankeren in je kern en kracht. Je hoeft niet anders of beter of grootser te worden, juist niet. Het is een steeds op een diepere laag ontdekken, ont-moeten en ‘ownen’ van wie je al lang bent. In je eigen tempo, vanuit veilige verbinding met like-hearted sisters en een stevige bedding en begeleiding van ons.

©[2023] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?