Samen met verschillende mensen organiseer ik workshops gericht op transformatie, persoonlijke ontwikkeling en intuitie om zo meer in verbinding te komen met jezelf.  Het werken met jezelf in een groep kan eraan bijdragen dat thema´s sneller getransformeerd kunnen worden door gebruik te maken van het groepsveld, het contact met de ander werkt dan als krachtige spiegel.

WORKSHOP
IK-JIJ-WIJ

Een dag om meer (samen) te gaan leven en werken vanuit je hart en je intuïtie. Meer bewustzijn en verantwoordelijkheid te ervaren over jezelf, je keuzes en je (werk)relaties.

Tijdens de IK JIJ WIJ dag verhogen we op speelse en uitdagende wijze het bewustzijn over wie we zijn, hoe we ons verhouden tot een ander en op wat voor manier we onze plek in het geheel innemen. We bieden een dag die prikkelt, verwondert en de weg naar het hart en de intuïtie opent.

VROUWENCIRKEL
De kracht van de vrouw

Wat brengt het gegeven dat je een vrouwenlichaam hebt soms toch veel mooie, krachtige, moeilijke en soms heftige thema’s met zich mee. De verschillende cycli waar je als vrouw, alleen al maandelijks, doorheen gaat. En daarnaast de fases van een eerste menstruatie, ontwakende seksualiteit, het aangaan van liefdesrelaties, het proces van zwangerschap, geboorte geven en moeder worden, de overgang. Al die fases kunnen je dichter bij je essentie brengen en laten ervaren waarom jij vrouw bent in dit leven. Ze kunnen je in contact brengen met de liefde voor je lichaam en alle plezier en vervulling die daarbij hoort. Maar hoe vaak gebeuren er ook dingen die een residu achterlaten. Nare ervaringen, je geen raad weten met je emoties of gevoelens, je alleen voelen. Als gevolg hiervan kunnen emoties en gevoelens zich vastzetten in je lichaam en fysieke klachten tot gevolg hebben. Of ze kunnen ertoe leiden dat je moeite hebt met relaties of het krijgen van kinderen. Of dat je het krijgen van een relaties of kinderen afhoudt, terwijl je ziel er eigenlijk wel naar verlangt

KLANKCONCERTEN
in samenwerking met Ivo van dijk en Sophie Ansems

Klankconcerten gericht op bepaalde thema’s waaronder de mannelijke en vrouwelijke energie. We werken vanuit intuïtie en afstemming.

We willen mensen graag kennis laten maken met deze ¨vorm¨ van klankconcerten die voor ons nog volop in ontwikkeling zijn. Daarom is onze insteek dat we de komende periode de bezoekers onze concerten laten bijwonen op basis van wat zij de concerten achteraf waard vinden. Om zo samen het nieuwe ervaren!

©[2019] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?