Tijdens een sessie maak ik contact met de universele energie en met jouw “eigen’’ energieveld. Afgestemd op deze velden is er een schat aan informatie te vinden. In ons energieveld en in ons lichaam kunnen emoties, overtuigingen en andere blokkades gevoeld en waargenomen worden. Ik me verdiept in het werken met trauma en het ondersteunen in het (co-)reguleren van het zenuwstelsel na een ingrijpende traumatische gebeurtenis. Ik kom in onze sessies snel tot de kern, zo weet en voel ik welke stukken van jou het meest vragen om gezien te worden. Wanneer jij leert daarbij aanwezig te blijven en je bewustzijn te vergroten op de onderwerpen die zich aandienen, ontstaat er ruimte voor heling.  Dit kan zowel binnen mijn praktijk maar ook op afstand.

De (energetische) behandelingen zijn geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen die ondersteuning zoeken bij levensvragen en tegen problemen aanlopen in het dagelijks leven, ik bied een draagvlak voor mensen in hun spirituele bewustwordingsproces. Maar ook werk ik op lichaamsniveau met gestagneerde energie na een traumatische gebeurtenis. Mijn werkwijze is gericht op regulatie van het zenuwstelsel (Polyvagaal theorie en Somatic Experiencing) en dit te ervaren in het huidige moment.

We bespreken tijdens de eerste afspraak belangrijke gebeurtenissen die in jouw leven hebben plaatsgevonden en die invloed hebben gehad op jouw welzijn en hebben bijgedragen aan wie je op dit moment bent. Een behandeling zal aansluiten op jouw hulpvraag en op wat er op dat moment mag gebeuren. Mijn kracht is dat ik een veilige omgeving schep en zo snel tot de essentie kom waar alles mag zijn wat het is.

Het is alsof Annick voor mij een totaal nieuwe wereld heeft geopend. Zij is voor mij een grote inspiratiebron geworden en ik ben haar enorm dankbaar voor haar ondersteuning in mijn zoektocht naar de verbinding met mezelf.

Georgina Fergus, vrouw (26) sociaal pedagogisch hulpverlener

PRAKTISCH

Een behandeling kan zowel plaatsvinden in mijn praktijk als op afstand. De eerste sessie zal ongeveer 1,5 uur duren, vervolgbehandeling duren meestal een uur. Indien er meer tijd gewenst is kan dit uiteraard in overleg.

KOSTEN

De kosten voor een sessie zijn 95 euro per uur. En komen in aanmerking voor een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met me op.

Levenstherapie & healingsessies helpen je om je bewustzijn te vergroten en ondersteuning te krijgen bij de volgende thema’s:

 • Lichamelijke en psychische klachten
 • Trauma rondom conceptie, zwangerschap en geboorte
 • Steeds terugkerende problemen
 • Burn-out klachten
 • Moeite om aanwezig te zijn in het NU
 • Moeite met het vinden van je “plek” in het leven
 • Omgaan met rouw en verlies
 • Hooggevoeligheid, HSP
 • Omgaan met angst en paniek
 • Wanneer je je anders voelt dan anderen
 • Eetstoornissen

©[2023] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?