“Door ons bewustzijn te vergroten en onze trauma’s te helen laten we een nieuwe wereld geboren worden”

De methode van multidimensionaal opstellen bouwt voort op de klassieke familie-opstelling. Ook bij multidimensionaal opstellen vormt de vraag het vertrekpunt, maar het werk omspant naast de Aardse velden ook multidimensionale velden zoals de ziel, vorige levens, parallelle levens, buitenaardse levens, sferen, collectieve velden, AI velden en  de bron. De methode zoals die is ontwikkeld door Chantal van den Brink, bestaat uit een een combinatie van systemisch werk en healing technieken. Met kennis van de ordening van het universum en de universele wetten, het vermogen om te reizen tussen de verschillende dimensies en om de juiste interventie op de juiste plek te doen, kan een facilitator zich door het veld laten bewegen om heling te brengen in de Aardse werkelijkheid van de vraagsteller.

Deze opstellingen ruimen de energetische belasting op die onze ziel door karma in de loop van vele incarnaties in dit Aardse domein en ver daarbuiten heeft opgebouwd. Door het veld waar mogelijk schoon te maken, te repareren en weer in balans te brengen veranderen de Akasha kronieken en wordt de tijdlijn van de betrokken cliënt verlegd. Maar niet iedere opstelling heeft hetzelfde resultaat. Het speelveld wordt bepaald door de intentie en het veld van de cliënt,  het veld van de facilitator en andere aanwezigen, en de stand van de planeten op de betreffende dag. Soms is een opstelling klein en maakt de cliënt een minimale shift, soms is de opstelling groot en de bijbehorende shift navenant. Dat is van tevoren niet te zeggen. Het is belangrijk om erop te vertrouwen dat datgene gebeurt, wat in het hoogste belang is van alle betrokkenen. Soms zijn kleine stappen noodzakelijk om later een grote doorbraak te kunnen maken.

WANNEER EEN MULTIDIMENSIONALE OPSTELLING?

De methode is bij uitstek geschikt om hardnekkige thema’s aan te pakken. Patronen waar je al lang tegenaan loopt en waar je tot nu toe geen verandering in hebt kunnen brengen, ongeacht alle healingen en therapie die je al hebt gedaan.

Kijk op de website van het Centrum Multidimensionale opstellingen voor de opstellingsdagen, opleiding en ontwikkelgroepen.

Praktische Informatie

Aanmelden Nieuwsbrief

  • Locatie:Landgoed Beukenrode
  • Adres: Beukenrodelaan 2E, Doorn
  • Kosten: 360,- euro inclusief koffie, thee en de lunch zelf verzorgen

©[2023] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?