OVER STAGIAIRE ANNABELLE

Sinds september 2020 ben ik begonnen als stagiair bij YourPulse, ik zal mezelf even kort voorstellen!

Ik ben 21 jaar oud en zit op dit moment in mijn derde jaar Toegepaste Psychologie.

Als ik mezelf zou omschrijven dan ben ik iemand die rustig en bescheiden is. Meestal observeer ik de omgeving en denk veel na. Ik ben niet per se een introvert persoon, maar ik zal niet snel op de voorgrond treden. Wanneer ik een bepaald doel voor ogen heb, dan ben ik een doorzetter en doe ik mijn best om dit te behalen, ik ben bereid om daar veel voor te doen (ook al kan dat soms best spannend zijn).

Daarnaast zorg ik graag voor mensen en vind ik het belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen. Ik heb het idee dat ik me goed kan inleven in de ander, waardoor ik diegene goed begrijp. Dit kan goed van pas komen tijdens het coachen.

Naast mijn studie houd ik me bezig met een aantal andere dingen.

Iets wat ik heel leuk vind om te doen is muziek maken en luisteren. Ik speel nu al een tijdje piano en sinds een paar jaar ook gitaar. Ik ben hier veel mee bezig en ik probeer er elke keer weer een beetje beter in te worden.
Ook houd ik heel erg van voetballen, maar vanwege een blessure doe ik dat jammer genoeg nu een aantal jaar al niet meer.
Daarnaast ben ik graag in de natuur. Je kunt je er ontspannen en er is vaak heel veel te zien als je goed kijkt!

Een aantal jaar geleden zat ik zelf niet zo goed in mijn vel. Ik ben toen doorverwezen naar een psycholoog bij een reguliere zorginstelling. Natuurlijk heeft dit mij wat opgeleverd, maar toen ik daarna in contact kwam met Annick en haar praktijk merkte ik dat haar aanpak eigenlijk veel beter bij mij aansloot. Het voelde voor mij meteen als een fijne en veilige plek, waarin ik voor het eerst het idee had dat iemand mij echt begreep. Ik heb toen kunnen zien en ervaren hoe zij te werk gaat en wat dit je allemaal kan opleveren.
Dat ik nu stage mag lopen bij YourPulse voelt voor mij dus als een mooie kans om te leren coachen op een manier die mij erg aanspreekt.

Onder andere bij YourPulse, maar ook daarbuiten heb ik gezien dat er meerdere manieren zijn om iemand te coachen dan puur en alleen doormiddel van het voeren van een gesprek. Denk bijvoorbeeld aan coaching in combinatie met beweging, muziek of andere creatieve activiteiten. Ik heb de vrijheid gekregen om deze tools toe te gaan passen tijdens de coaching-sessies. Het is maar net wat jij het fijnste vindt en wat je het meest aanspreekt. Ik vind het belangrijk om een veilige en fijne plek te creëren waarin je volledig jezelf kan en mag zijn.

Tijdens de coaching zullen we in het eerste gesprek (intakegesprek) ingaan op jouw hulpvraag en wat je hierbij nodig hebt.
Van daaruit kijken we hoe we de volgende sessies gaan invullen en welke tools hierbij het beste aansluiten (beweging, muziek, andere creatieve activiteiten, of puur het voeren van een gesprek).

©[2019] YourPulse webdesign in co-creatie met Tessa Smits

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?